viernes, 15 de diciembre de 2006

Musica

Expreseu lliurament aqui cançons o grups que us agradin i pregunteu per cançons tant d'anuncis com d'on siguin

1 comentario:

Unknown dijo...

Bé, començaré dient que el que vull "publicar" són un seguit de cançons que jo considero que són bones i que vull compartir. Iniciaré el repartori amb la cançó que més m'agrada: "Broken", cantada pel grup Seether, tot i que també hi ha una versió cantda per l'Amy Lee (la cantant del grup Evanescence) juntament amb el grup Seether, evidentent... És una cançó que a mi m'ha marcat molt, m'agrada molt la lletra i la versió cantada per l'Amy Lee amb el grup es la millor (és una opinió molt subjectiva, naturalment).
La següent cançó que vull proposar és una que jo crec que dóna tema per pensar, i es titula "If everyone cared", de Nickelback. Trobo que el missatge és força bo.
També m'agradaria exposa una cançó quee demostra el despreci que tinc cap a cert tipus de gent, i es titula "Ratas", i és interpretada per Saratoga. Aquesta última trobo que és molt acertada, i que va de bracet amb una cançó del mateix grup titulada "Perro traïdor", molt bona. Posats a despotricar contra la gent i contra tot el que ens envolta, també proposo la cançó "Hasta que tu muerte nos separe" de Mago de oz, una cançó que en molts moments expressa el que jo en penso d'unes persones en concret. Per acabar, proposaré unes cançons tendres i boniques que van sobre l'amor i coses d'aquestes, que són: "Still loving you" (Scorpions), "Is this love" (Whitesnake), "Si amaneciera" (Saratoga), "Fe" (Saratoga), "Maite zaitut" (Mago de oz)i "Dime con quien andas" (Mago de oz). Espero que alguna d'aquestes pugui agradar a algú. PETONETSSS!